Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emetspor'un hizmet binası ve lokali hizmete sunuldu. Törene Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, daire müdürleri, kulüp yönetici ve futbolcuları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Emet din görevlilerinden Mustafa Şimşek’in duaları ile açılış kurdelesini Kaymakam Çiçek ve Başkan Koca kesti.

        Kulüplerinin kuruluşunun 50. yılın da bir lokal merkezi hizmeti vererek gençleri bir araya getirmeyi hedeflediklerini belirten Emetspor Başkanı Hüseyin Özbeyaz, "Kaymakamımız Hasan Çiçek’i ziyaret ederek boşalan eğitim binasının kulübümüze tahsisi ve yapmak istediklerimizi anlattık. Kendileri yakın ilgi göstererek destek verdiler ve bugün kulüp lokalimizi ilçemiz gençlerinin hizmetine açtık“dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa