Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Fuatpaşa Kız Kur'an Kursu öğrencileri ile bir araya geldi.

        Diyanet İşleri Başkanlığı ve Kütahya İl Müftülüğü himayesinde faaliyet gösteren Fuatpaşa yatılı Kız Kur'an Kursunu ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu kurs yöneticileri ve öğrenciler tarafından karşılandı.

        Fuatpaşa Kız Kur'an Kursu'nda eğitimlerin verildiği sınıfları gezen, öğrencilerin talep ve önerilerini dinleyip sohbet eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Kütahya Belediyesi olarak eğitime büyük destek veriyoruz. Dini eğitim noktasında da Kur’an Kurslarımızı önemsiyor ve destek veriyoruz. Allah yolunda ilim tahsil etmek, dinimizi, sünneti, tarihimizi ve ahlakımızı öğrenip hayatımızı ona göre yönlendirmek hepimize farzdır. Bunun en güzel örneğini burada Kuran kurslarımızda görüyoruz. Hafız olmak için eğitim alan öğrencilerimizi, bu yola çocuklarını yönlendiren anne ve babaları tebrik ediyorum. Siz kıymetli öğrencilerimize başarılar diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa