Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Esnafımızın yanında olmayı öncelikli hedefimiz olarak görüyoruz” dedi. Akçadurak, Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

        Akçadurak’ın ziyaretinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cafer Güneş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri Erol Altıntaş ve Şerif Ahmet Demir hazır bulundu. Ziyarette Gediz'in ekonomisini güçlendirmek adına ilçe esnafının her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Akçadurak; “Ticaret ve Sanayi Odamız ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde esnafımızın yanında olmaya öncelikli hedefimiz olarak görüyoruz. Bizlerin tek gayesi halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek. Bunun içinde aynı birliktelik ile istişareli şekilde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa