Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen özel bilardo turnuvası sona erdi.

        Kütahya Belediyesinin katkılarıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Bilardo Federasyonu İl Temsilciliğince Exalance Bilardo Salonu'nda düzenlenen organizasyona 96 bilardocu katıldı.

        Final bölümünde büyük çekişmelere sahne olan turnuvada, İstanbul'dan katılan Tuncay Arslan birinci, Bursa'dan Yavuz Güngördü ikinci, Sinop'tan Ömer Karakurt ve Ankara'dan Muharrem Peker üçüncü oldu.

        Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, ödül töreninde yaptığı konuşmada, turnuvayı 15 Temmuz anısına düzenlediklerini söyledi.

        Saraçoğlu, ilardonun insana büyük faydalar sağlayan güzel bir spor olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

        "Kütahya Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. 15 Temmuz gibi anlamlı bir günde turnuva düzenledik. Turnuvaya ilgi gayet güzeldi. Kütahya'da aralarında dünya ikincisi ve Türkiye şampiyonu olan bilardocularımızı Kütahya'da ağırlamaktan onur duyduk. Gelecek yıllarda da böyle etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz inşallah."

        Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan da Kütahya'da bilardo sporuna ilgi duyan çok sayıda insan olduğunu belirterek, yıl sonunda Bilardo Türkiye Şampiyonası'nın bir etabını Kütahya'da yapmayı planladıklarını belirtti.

        Konuşmaların ardından dereceye giren bilardoculara kupaları takdim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa