Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Kulüplerden 2024 Avrupa Şampiyonası paylaşımı - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray sosyal medya üzerinden Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) adaylığına yönelikdestek mesajı yayımladı.

        Galatasaray, "Hazırız":

        Fenerbahçe, "Türkiye hazır, Sonsuz destekle":

        Beşiktaş, "We are ready! Come to Turkey" (Hazırız, Türkiye'ye bekleriz):

        Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ise yayınlandığı mesajında, "2024Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapabilmek için Türkiye'nin tüm özelliklere sahip olduğunu, gerekli tüm koşuları yerine getirdiğini biliyor ve gönül rahatlığı ile iddia ediyorum ki, adil bir değerlendirme olduğu takdirde yarın Türkiye için çok mutlu ve gururlu bir gün olacaktır." ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Gümüşdağ, şu görüşlerini paylaştı:

        "Avrupa'daki statların, tesislerin çoğuna ya bizzat gittim ya da yakından biliyorum. Futbola ilgi duyan herkesin teyit edeceği üzere, tüm büyük şehirlerimizde Avrupa ülkelerinin çoğunda bulunmayan modern ve büyük kapasiteli spor kompleksleri, stadyumlar, spor salonları var. Ayrıca Türk halkının futbola ve bu tarz büyük organizasyonlara yoğun ilgisi var. Değerlendirme kriterleri profesyonelce olduğu takdirde, kazanmamız işten bile değil. Türkiye’nin spor organizasyonları konusundaki vizyonunu yansıtması ve yurt dışındaki itibarı için büyük önem arz eden bu kararın lehimize olacağına olan inancım tam."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa