Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Çarşı, Pamuk'u bağrına bastı - Gündem Haberleri

        Beşiktaş'ın Çarşı Grubu geçtiğimiz günlerde Beşiktaş - Kayserispor karşılaşmasında açtığı pankartla örnek bir davranışa imza attı.

        Siyah-Beyazlı taraftarlar,Nobel Edebiyat Ödülünü İsveç Kralı 16. Carl Gustaf'ın elinden alan Orhan Pamuk 'a 'Nobel'i alkışlıyoruz' yazılı bir pankartaçarak destek verdi.Beşiktaş taraftarı daha önce de 'Karaoğlan'ı unutmayacağız' yazılı bir pankart açmıştı.

        ÇARŞI BUNU HEP YAPIYOR

        Siyah-beyazlı taraftarların takıma verdiği desteğin de önemli olduğunu dile getiren Beşiktaş Kulübü Futbol Altapı Komitesi Başkanı Sinan Vardar, taraftarların zaman zaman tribünlerde açtıkları pankartlarla da yaratıcılıklarını gösterdiğini söyledi.

        Kayserispor maçında Orhan Pamuk’un Nobel edebiyat ödülünü alması ile ilgili taraftarların açtığı pankartın siyah-beyazlı taraftarların yaratıcılığını gösterdiğini belirten Vardar, "Taraftarlarımız güzel mesajlar veriyor. Ama ’Allah belamızı versin’ şeklindeki tezarühattan vazgeçmelerini istiyoruz.

        Başkanımız Yıldırım Demirören ve divan kurulu başkanımız Şeref Nasır da bunu söyledi. İnşallah ikinci yarı bunu bırakırlar. Hoş gelmiyor. Ancak taraftarlarımızın yaptığı iyi şeyler daha fazla" diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa