Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam LÖSEV'den vatandaşlara çağrı!

        LÖSEV'den yapılan açıklamaya göre, vakıf tarafından bu yıl da sürdürülecek

        kurban bağışı kampanyasına vatandaşların destekleri bekleniyor. Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlar, vakfın tüm bankalardaki 0660 numaralı hesabına para göndererek, kurbanlarını vakıf kanalıyla kesmek istediklerini bildirebilecekler.

        Kurban bağışı için başvurular ''www.losev.org.tr'' internet adresinden, 0 312 447 06 60 veya 0 212 268 68 68 numaralı telefonlardan yapılabilecek.Kampanyaya katılanların vekalet vermeleri sonucu kurbanlar, noter huzurunda bayram süresince İslami usullere göre, Pınar Entegre Et Tesisleri ile Et ve Balık

        Kurumu Tesislerinde kesilecek. Kurban etleri Pınar Et Tesislerinde kullanılacak ve karşılığında tutarı kadar et ve et ürünü LÖSEV'e tüm yıl boyunca vakumlanmış taze et ve et ürünleri şeklinde verilecek. Daha sonra lösemili çocukların evlerine gönderilecek kuponlarla tüm Pınar bayilerinden et ve et ürünleri ihtiyaçlarını karşılamaları sağlanacak. Geçen yıl kampanya ile toplanan 10 ton civarındaki et, et ürünleri, kaşar peynir ve beyaz peynirin 3 bin lösemili çocuğun evine ulaştırıldığı belirtildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa