Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Başkent'te bira içen sevgililere saldırı

        Ankara’nın göbeğinde otomobilin içinde bira içen Ferhat Ulupınar ile Müge Köse’nin yanına gelen beş kişi, Ulupınar’dan Köse’yi bırakıp gitmesini istedi. Bunun üzerine çıkan kavgada Müge Köse’nin kolları ve burnu kırıldı. Genç çift, kavga esnasında herkesin seyrettiğini ve polise bile haber vermediğini söyledi.

        ANKARA’nın Türközü Semtinde Ferhat Ulupınar (28) adlı tesisatçı, nişanlısı Müge Köse (25) ile önceki gün evinin yakınlarındaki Bademlidere çamlık alana giderek otomobilin içinde sohbet edip bira içmeye başladı.

        Ancak hava kararırken yanlarına gelen beş kişi çifte laf atarak tacizde bulundu. Saldırganlar Ferhat Ulupınar’a "Kızı bırak git" diye bağırıp saldırdılar. Ulupınar ile saldırganlar arasında kavga başladı. Bu sırada saldırganlar Müge Köse’ye demir çubuk ve sallama tabir edilen bıçaklarla vurmaya başladılar. Genç kızın iki kolu ile burnu üç yerinden kırıldı.

        "Bize saldıranlar çevrede tanınan hapçı ve tinerci kişilermiş. İnsanlar çok iyi tanıyorlar, bizi döverlerken seyrediyorlardı. Korktukları için kimse yardıma gelmediği gibi polisi bile aramadılar. Kendimizi zor kurtardık, karakolda öğrendik ki bizi döven kişiler karakola yabancı değil. Sürekli karakolluk olan şahıslarmış." Polis, saldırganları arıyor.

        Nurettin KURT/HÜRRİYET

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa