Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 12 yaşındaki kıza inanılmaz tecavüz

        Muş'un Malazgirt ilçesine bağlı Beşçatak köyünde çeşmeden su almaya giden 12 yaşındaki Z.M.'ye tecavüz edildi. Olayın dehşetini inanılmaz boyutlara taşıyan şey ise tecavüzcüye iki kız kardeşinin ve amcasının kızının yardım etmesi...

        Çatışma olduğu bilgisini alan jandarma ekipleri, köye gittiğinde ihbarın yanlış olduğunu anladı ancak dehşet verici bir olayla karşılaştı. Köyde 12 yaşında bir kıza tecavüz edildiği haberi kulaktan kulağa dolaşıyordu. Olayı araştırdıkça tecavüzcünün suç ortakları olduğunu belirleyen jandarma, kimlikleri belirleyince şaşkına döndü.

        Evren Yıldız, 12 yaşındaki Z.M.'ye, tecavüz ederken kendisine kız kardeşi S. Y., yengesi Ş. Y. ve amcasının kızı A. Y.'nin yardım ettiği öğrenildi.

        Daha sonra Bulanık Devlet Hastanesine götürülerek kontrolden geçirilen Z.M'ye tecavüz edildiği raporu verilirken, Evren Yıldız, çıkarıldığı Malazgirt Sulh Ceza Mahkemesinde tutuklandı. Yıldız, Bulanık Kapalı Cezaevine götürüldü.

        Yıldız'a yardım ettikleri ileri sürülen kız kardeşi S. Y., yengesi Ş. Y. ve amcasının kızı A.Y. ise tutuksuz yargılamak üzere serbest bırakıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa