Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İsmail AKKAYA/KONYA, (DHA) Süper Lig'de İttifak Holding Konyaspor'un sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

        İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, maça iyi başlamadıklarını ve ilk 25 dakikada rakibin baskısı nedeniyle oyun kuramadıklarını belirtti.

        İSMAİL KARTAL: BASKI VE PRESLE DENGELERİNİ BOZDUK

        Karşılaşmanın 30'uncu dakikasından sonra oyunun kontrolünü ellerine aldıklarını ifade eden Kartal, ''İkinci yarı oyunun sistemini değiştirdik. Baskı ve presle dengelerini bozduk. Kendi alanlarından çıkmasına izin vermedik ve gol geldi. Daha sonra iki oyuncu daha aldık. Maçı kazanmak için iki hücumcuyu dahil ettik. Doğru zamanı bekledik ve bu iki değişiklikle ikinci yarı kazanma iradesiyle maçı kazanmasını bildik. Bütün istatistiklerde rakibin çok çok üstündeyiz. Bu galibiyet için verdiğim görevi yerine getiren oyuncularımı tebrik ve teşekkür ederim. Bu galibiyeti SMA hastası Ali bebeğe ve tüm SMA hastalarına armağan ediyorum'' diye konuştu.

        İRFAN BUZ: ÇOK FAZLA HAMLE ŞANSIMIZ OLMADI

        Kasımpaşa Teknik Direktörü İrfan Buz ise eksik futbolcularla sahaya çıktıklarını hatırlatarak, bunun bir mazeret olamayacağını söyledi. Eksik oyunculara rağmen sahada kendi oyunlarını oynamaya çalıştıklarını vurgulayan Buz, maçın ilk yarısında baskı kurup golü bulduklarını, daha sonra oyunun ev sahibi takıma dönmesi üzerine çok fazla hamle şanslarının olmadığını ve net pozisyonlara giremediklerini kaydetti.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        - İsmail Kartal açıklama

        İrfan Buz açıklamaDHA-Spor Türkiye-Konya İsmail AKKAYA

        2020-11-22 18:50:45

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa