Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Ereğli ilçesinde, elma bahçesinde bulunan sulama havuzuna düşen genci kurtarmak için ağabeyi ve birlikte çalıştıkları arkadaşı havuza atladı. Genci havuzdan kurtaran ağabeyi ve arkadaşı suda boğularak hayatını kaybetti.

        Olay, Ereğli ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde bir elma bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çalışan işçiler yemek molasında bulunduğu sırada Suriye uyruklu M.İ. (17) bahçede bulunan sulama havuzuna düştü. M.İ.’nin yardım çığlığı üzerine bahçede beraber çalıştıkları ağabeyi Ali İshayman (20) ile çalışma arkadaşı Osman Kardaş (30) suya atladı. İshayman ve Kardaş havuzdaki M.İ.’yi sudan çıkartmayı başardı ancak kendileri sudan çıkamayarak boğuldu. İhbar üzerine olay mahalline itfaiye, jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Havuzun suyunun boşaltılmasıyla Ali İshayman ve Osman Kardaş’ın cansız bedenlerine ulaşıldı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından 2 kişinin cenazesi otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa