Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, ilçe genelinde bulunan semt pazarlarında HES kodu uygulaması başlattı.

        Türkiye’de ve dünyada etkisini sürdüren Covid19 virüsü önlemleri kapsamında Selçuklu Belediyesi, semt pazarlarında HES kodu uygulaması başlattı. Selçuklu Belediyesi Zabıta Ekipleri pazarların girişinde pazara gelen vatandaşların HES kodunu sorgulayarak riskli grupta yer alan vatandaşları pazar yerine almıyor.

        Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, korona virüs tedbirleri kapsamında Seyit Onbaşı Semt Pazarında (Nalçacı Semt Pazarı) denetim gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Ahmet Pekyatırmacı, esnaf ve vatandaşlarla kısa süreli sohbet gerçekleştirdi. Başkan Pekyatırmacı, vatandaşları maske, mesafe ve hijyen konusunda da uyardı.

        “Pandemi şartlarına uygun çalışmalar gerçekleştiriyoruz”

        Korona virüsle mücadele anlamında belediye olarak gerekli çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Pekyatırmacı, “Korona virüsle mücadele kapsamında belediye olarak hükümetimizin aldığı kararlar doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmaların yanında, tabi bu çalışmaların da denetimini yapmak bizim görevimiz. Bu denetimler kapsamında bugün Nalçacı Semt Pazarı olarak bildiğimiz Seyit Onbaşı Semt Pazarında denetim yaptık. Bu pazar yerimiz pandemi sürecinde kapalı kalmıştı. Esnafımız ile yaptığımız istişareler doğrultusunda düzenleme yaparak burayı pandemi koşullarına uygun hale getirdik. İnşallah hemşehrilerimiz güvenle alışverişlerini yapabilecekler” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa