Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’da düzenlenen operasyonlarda yabancı uyruklu 64 kişi yakalanarak İl Göç İdaresine teslim edildi.

        Edinilen bilgiye göre, Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü tarafından göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve düzensiz göçmen şahısların yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 3 araçta yapılan aramada 21 yabancı uyruklu şahıs yakalandı. Yabancı uyruklu 1 kişinin yasa dışı yollarla ülkeye giriş yapmasına aracılık eden ve zorla alıkoyan 2 yabancı uyruklu şahıs da yakalandı.

        Cihanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 2 araçta yapılan aramada ise ülkeye yasa dışı yollardan giriş yaptığı tespit edilen 42 yabancı uyruklu şahıs yakalandı. Üç olay ile ilgili araç sürücüsü toplamda 7 şahıs hakkında adli işlem yapılırken, yabancı uyruklu 64 şahıs gerekli işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa