Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Konya’nın Hüyük İlçe Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem’i ziyaret etti.

        AK Parti Hüyük İlçe Başkanı Muammer Karaaslan’ın da eşlik ettiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, belediye tarafından yürütülen ve yapımı sona eren, yeni başlayan ve ihale edilen projeler ile ilçe hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Gündeme dair konuların da ele alındığı ziyarette Başkan Çiğdem, görevleri süresince meclis üyeleri ile birlikte ilçenin beklediği hizmetlerin kazandırılması için azim ve kararlılıkla gece gündüz demeden çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini belirtti.

        Ahmet Zenbilci ise başarılı çalışmalarından ötürü Belediye Başkanı Çiğdem ve belediye meclis üyelerini tebrik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa