Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muhammed Salih BÜYÜKSAMANCI/KONYA, (DHA)KONYA Büyükşehir Belediyesi ve İl Müftülüğü tarafından düzenlenen "Aileler Sabah Namazında Buluşuyor" projesi kapsamında vatandaşlar koronavirüs tedbirleri gözetilerek sabah namazında bir araya geldi. Kılınan namazın ardından salgın hastalıklardan kurtuluş için dua edildi.

        Merkez ve 7 ilçede hayata geçen "Aileler Sabah Namazında Buluşuyor" projesi Sultan Selim Camii ile birlikte, Akşehir Hasan Paşa İmaret Camii, Beyşehir Eşrefoğlu Camii, Cihanbeyli Merkez Yeşil Camii, Çumra Merkez Ulu Camii, Ereğli Uğurlu Camii, Kulu Merkez Camii ve Seydişehir Seyit Harun Veli Camii´nde de aileler sabah namazında buluştu.

        Sultan Selim Camii´nde kılınan namazın ardından İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu tarafından salgın hastalıklardan kurtuluş, ümmetin birlik ve beraberliği için dua edildi.

        Maske ve mesafe gibi tedbirlere uyularak kılınan namazdan sonra açıklamalarda bulunan Başkan Altay, 'Aileler Sabah Namazında Buluşuyor' projesine katılan tüm çocuklarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah çocuklarımız yaşları ilerledikçe camiye gelmeye devam edecek. Çocuklarımız camilerimizde hiç eksik olmasın.' dedi.

        Camiye gelen çocuklar da mutluluklarını dile getirdi.

        DHA-Genel Türkiye-Konya Muhammed Salih BÜYÜKSAMANCI/

        2020-10-03 13:00:58

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa