Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tolga YANIKSalih BÜYÜKSAMANCI/KONYA, (DHA)KONYA'da cezaevi firarisi olan ve hakkında 42 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Sadık Korucu (29) polisin operasyonuyla yakalandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri, 45 gün önce açık cezaevinden firar eden ve hakkındaki silahlı yağma gibi suçlardan toplam 42 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Sadık Korucu'yu yakalamak için çalışma başlattı. Polis, Korucu'nun merkez Karatay ilçesinde bulunan bir iş yerinde de silahlı kavga olayına karıştığını tespit etti. Ekipler, Sadık Korucu'yu Akabe Mahellesi'nde bulunan babasına ait çayevinin önünde motosikletle giderken yakalayarak gözaltına aldı. Sadık Korucu'nun yakalanma anları ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Korucu'nun yapılan üst aramasında ise 1 tabanca ile 13 mermi ele geçirildi.

        Sadık Korucu emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi. DHA-Güvenlik Türkiye-Konya Tolga YANIK-Salih BÜYÜKSAMANCI

        2020-09-30 08:51:06

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa