Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tolga YANIKHasan DÖNMEZ/KONYA, (DHA)KONYA'da göz rahatsızlığı nedeniyle uçmakta zorluk çeken güvercine Konya Şehir Hastanesi personeli sahip çıktı. Otopark görevlisi güvercine pet şişe kapağı ile su içirirken, sağlık personeli Ziya Kümbet ise yaptığı müdahale ile güvercinin gözünün açılmasını sağladı. 

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'hayalim' dediği şehir hastanelerinden biri olan, 1250 yatak kapasiteli Konya Şehir Hastanesi, pandemi sürecinde tamamlandı. Hastanede geçen hafta hasta kabulüne başlandı. Kamuözel ortaklığı modeliyle yapımı tamamlanan, Anadolu'nun en büyük şehir hastanesinin 838 yataklı ilk etabı, hizmete açıldı. Hastanenin acil servisi önünde görülen ve uçmakta zorluk çeken güvercin, otopark görevlisi tarafından yakalandı. Sol gözü rahatsızlık nedeniyle kapalı olduğu görülen güvercine, otopark görevlisi tarafından pet şişe kapağı ile su verildi. Daha sonra acil serviste görevli sağlık personeli Ziya Kümbet, güvercinin gözüne müdahale ederek, gözün açılmasını sağladı. Güvercin, kontrol amaçlı Karatay Hayvanat Bahçesi veterinerlik görevlilerini teslim edildi.   DHA-Genel Türkiye-Konya Tolga YANIK-Hasan DÖNMEZ

        2020-08-15 10:14:57

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa