Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atilla MEMİŞ/YUNAK, (Konya), (DHA)KONYA´nın Yunak ilçesinde, 2 otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.  

        Kaza, Yunak Akşehir yolunun 6´ncı kilometresinde meydana geldi. Halil İbrahim Öz yönetimindeki 06 BKL 203 plakalı otomobil ile Halil İçen yönetimindeki 42 Y 1423 plakalı otomobil, Koçyazı mevkisindeki kavşakta çarpıştı. Kazada sürücüler Öz ve İçen ile Esma Akın, Fadime Öz, Abdülkadir Öz ve İbrahim Öz yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri, sevk edildi. Yaralılar, Akşehir ve Konya'daki hastanelere götürüldü. Ağır yaralı olan Esma Akın, ambulans helikopterle sek edildiği hastanede doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Konya / Akşehir Atilla MEMİŞ

        2020-08-12 16:03:03

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa