Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Ereğli ilçesinde lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkan otomobil takla attı. Kazada, 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

        Kaza, saat 00.15 sıralarında Konya Adana karayolu Ereğli ilçesi Hortu Mahallesi Kesimhane mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya'dan Adana yönüne gitmekte olan Ercan S. (52) idaresindeki 06 BR 5339 plakalı otomobil, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak takla atıp şarampole devrildi. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada, sürücü Ercan S. ile otomobilde yolcu olarak bulunan Ayşe K. (47), K.D. (17), Ö.S. (14) ile Damla Sümbül (10) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan 10 yaşındaki Damla Sümbül hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi.

        Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa