Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Ereğli ilçesinde zabıta ekipleri hayvan pazarında denetim yaparak satıcılara ve vatandaşlara maske dağıttı.

        Ereğli’de Gülbahçe Mahallesi Taş Evler mevkisinde kurulan hayvan pazarında Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı öncesinde maske denetimi yaptı. Hayvan pazarındaki denetimlerde zabıta ekipleri satıcı ve vatandaşlara sosyal mesafe ve hijyen konularında uyarılarda bulunarak maske dağıttı.

        Denetimlerle ilgili açıklamada bulunan ve kurallara uyulmasının önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Covid19 tedbirleri kapsamında denetimlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda Gülbahçe Mahallesi Taş Evler mevkisinde kurulan hayvan pazarında ekiplerimiz denetimlerini yaparak maske dağıtımı gerçekleştirdiler. Bu anlamda tüm hemşehrilerimizden ricam hijyene özen göstermeleri ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmeleridir. Zor günler geçirdiğimiz şu zamanlarda duyarlı olmalıyız. Tüm hemşehrilerimize hayırlı bayramlar dilerim” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa