Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tolga YANIK/KONYA, (DHA)KONYA'da, dünden beri kendisinden haber alınamayan Hüseyin Çağlar'ın (83) yapılan arama çalışmalarında gölette cansız bedeni bulundu.

        Merkez Selçuklu ilçesindeki evinden dün öğle saatlerinde ayrılan ve dönmeyen Hüseyin Çağlar'ın ailesi durumdan şüphelenerek, polise kayıp başvurusunda bulundu. Merkeze bağlı Akpınar Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Çağlar'ın o bölgeye gidebileceği ihtimalini değerlendiren ekipler, mahalledeki gölette çalışma yaptı. Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç ekiplerince yapılan aramada Çağlar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Alzheimer hastası olduğu belirtilen Çağlar'ın cansız bedeni olay yeri incelemelerinin ardından morga kaldırıldı. DHA-Güvenlik Türkiye-Konya Tolga YANIK

        2020-07-14 18:52:10

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa