Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'da vatandaşların korona virüsüne karşı tedbirli olmaları için trafik ışıklarına "evde kal" led ekranlara da "Sağlık için evde kal Konya" yazılarıyla uyarılarda bulunuldu.

        Birçok ülkede görülen korona virüsünün (Covid19) Türkiye'de görülmesinin ardından her geçen gün tedbirler artırılıyor. Sağlık Bakanlığının bu çerçevede aldığı kararlara bir destek de Konya'dan geldi. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla şehrin birçok noktasındaki trafik ışıklarına 'evde kal' yazıları yerleştirildi. Ayrıca yollarda bulunan led ekranlarla da vatandaşlar uyarıldı. Led ekranlarda, 'Sağlık için evde kal Konya', 'Ellerinizi sık sık, 20 saniye süreyle su ve sabunla yıkayın', 'Öksürürken veya hapşırırken ağzınızı ve burnunuzu kağıt mendille ya da dirsek içi ile kapatın', 'Sürekli dokunulan yüzeyleri dezenfekte edin. Kirli ellerle ağzınıza, burnunuza ve gözlerinize dokunmayın' uyarıları yer alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa