Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Korona virüsü (Covid19) Türkiye’de görülmesinden sonra özellikle maske, dezenfekte malzemesi ve kolonya fiyatlarındaki artış nedeniyle Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından satıcılara yönelik soruşturma başlatıldı.

        Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Korona virüsü (Covid19) Türkiye’de görülmesinden sonra özellikle maske, dezenfekte malzemesi, kolonya satanların, fiyatlarda fahiş artış yoluna gittikleri anlaşılmakla, sair hileli yollara başvurarak fiyatları etkilemek suretiyle mağduriyetlere yol açanların tespitine yönelik yapılan incelemede; 2 eczane, 2 medikal malzeme satışı yapılan iş yeri ve 1 markette fiyat artışı olduğunun tespit edildiği, iş yeri sahipleri hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca TCK 237. Maddesi (fiyatları etkileme suçu) gereğince soruşturma başlatıldığı, Konya Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında ayrıca bilgi verileceği hususu, Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa