Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Kulu ilçesinde, çalıştığı sırada kolunu geri dönüşüm atık kağıt pres makinesine kaptıran işçi hastanelik oldu.

        Olay, saat 12.00 sıralarında Kulu ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emirhan C. (42), geri dönüşüm atık kağıtlarını pres makinesi ile balya yaptığı sırada bir anlık dalgınlığıyla sol kolunu makineye kaptırdı. Emirhan C.’nin durumunu görüp yardımına koşan çalışma arkadaşları, yaralı işçinin kolunu makineden kurtardı. İşçilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından burada ilk müdahalesi yapılan yaralı adam daha sonra tedavisi yapılmak üzere ambulansla Kulu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Emirhan C.’nin ambulansla Konya’ya sevk edildiği öğrenildi.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa