Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Akşehir ilçesinde bir kişinin av tüfeğiyle vurularak öldürülmesinin ardından gözaltına alınan şüpheli 2 kardeş çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Olay, dün Yeni Mahalle Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerindeki Ali Kırkuşu’ya ait müstakil evde meydana geldi. Olayda Ali Kırkuşu (28), eniştesi Süleyman G. (22) ve eniştesinin ağabeyi Turgut G. (25) ile konuşurken henüz belirlenemeyen bir sebeple av tüfeğiyle vuruldu. Vurulan Kırkuşu’nu eniştesinin ağabeyi Turgut G. otomobil ile ağır yaralı olarak Akşehir Devlet Hastanesi acil servisine bırakarak kaçarken, enişte Süleyman G. Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek polise teslim oldu. Karnından yaralanan Ali Kırkuşu ise hastanede hayatını kaybetti.

        Polis ekipleri evde inceleme yaparken, olaydan sonra kaçan Turgut G. de bir süre sonra Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek teslim oldu. Turgut G. ve Süleyman G. emniyetteki sorgularının ardından sabah saatlerinde Akşehir Adliyesine sevk edildi. Şüpheliler Turgut G. ve Süleyman G. sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adliyeden çıkartıldığı sırada bekleyen yakınları zanlılara sarıldı.

        Zanlı Turgut G‘nin ifadesinde, vurulan Ali Kırkuşu’nun evine çay içmek için gittiğini, o sırada onun yeni aldığı tüfeği görüp eline alıp incelerken vurulan Ali Kırkuşu’nun ‘Tüfek dolu dikkat et’ diye kendisini uyardığını, bu sırada tüfeğin içindeki fişeği boşalttığını ve ‘Başka fişek yok’ dediğini, bunun üzerine Ali Kırkuşu’nun elinden tüfeği almak isterken tüfeğin ateş aldığını söylediği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa