Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çeşitli programlara katılmak ve bir dizi ziyarette bulunmak üzere Konya’ya gelen Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

        Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti. Sayıştay Başkanı Baş, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen “MuhasebeDenetim Mesleği Geçmişi, Bugünü ve Geleceği Kariyer Planlaması” programına katılmak ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Konya’ya geldiğini belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Altay’a çalışmalarında başarılar diledi.

        Başkanı Altay da, Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş’ı ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İslam Düşünce Atlası hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa