Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi, sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla beslenme istasyonu projesini hayata geçirdi.

        Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede farklı bölgelere yerleştirdikleri beslenme istasyonlarıyla sokak hayvanlarının yaşam hakkına sahip çıktıklarını kaydetti. Sokak hayvanlarına sahip çıkmanın önemine dikkat çekerek, onların yaşam hakkına saygı duyulması gerektiği ifade eden Başkan Tutal, “Seydişehir'de sokak hayvanlarının yoğun olarak yaşadığı bölgelere su ve mama kapları yerleştirdik. Bu projemizde vatandaşlarımız da bizlere destek olarak, mama kaplarının bulunduğu alanlara hayvanlarımız için yiyecek bırakabilir. Vatandaşlarımızla birlikte hayvan haklarına sahip çıkarak, onların doğada rahatça yaşamalarına katkı sağlarsak, bu çalışmamız da amacına ulaşacaktır ” diye konuştu.

        Su ve beslenme istasyonlarının takibini gerçekleştiren belediye ekipleri, mama ve su kaplarını düzenli olarak temizleyerek, yiyecek ve su takviyesi yapıyor. Çalışma kapsamında, ilçedeki su ve beslenme istasyonlarının artırılması planlanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa