Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’da akşam saatlerinde yaşlı çiftin evden ayrılmasını fırsat bilerek eve hırsızlık için giren 2 şüpheli, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

        Olay, akşam saatlerinde merkez Karatay ilçesinin Sarıyakup Mahallesi Burhan Dede Caddesi üzerinde bulunan iki katlı evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa M. (70) eşi ile birlikte cadde üzerindeki evlerinden karşı komşusuna misafirliğe gitti. Bir süredir evi takibe aldığı tahmin edilen şahıslar karanlıktan faydalanarak evin bahçesine girip balkonun kapısını kırdı. Müstakil evin yanındaki apartmanın üçüncü katının balkonunda oturan bir kişi evin içerisinde elinde fenerle iki şüphelinin içeride gezdiğini fark etmesi üzerine durumu polis ve ev sahibine bildirdi.

        Olay yerine sevk edilen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri evin çevresinde şüphelilerin kaçmaması için önlem aldıktan sonra şüphelilerin bulunduğu eve girerek E.M. ile D.M.'yi yakalayarak etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan iki şüpheli, kelepçelenerek polis aracına bindirilip ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

        Ev sahibi Mustafa M., kendilerini komşularının çağırdığını belirterek, "Bizim hiçbir şeyden haberimiz yok. Biz karşıdaki binada oturuyorduk. Gelmişler girmişler. Bizi kiracımız çağırdı. Evde değerli eşyalarımız yok ama alt üst etmişler. Banyo kazanını sökmüşler” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa