Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, Engelsiz Yarınlar Derneği işbirliği ile engelli vatandaşları fiziksel aktivite amacıyla Kırşehir’e termal otele gönderdi.

        Geziye katılan vatandaşları uğurlayan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Engelsiz Yarınlar Derneğimizin işbirliği ile düzenlediğimiz gezi kapsamında engelli vatandaşlarımızı Kırşehir’de bulunan termal otele uğurladık. Burada fiziksel aktivite yapacaklar. Göreve geldiğimiz günden bu yana engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmetler yapıyoruz. Bu hizmetlerde gayemiz onların hayır dualarını almak ve topluma kazandırılmalarında destek olmaktır. Her zaman dile getiriyoruz, her birimiz birer engelli adayıyız. Bu bilinçle hareket edersek hem empati yapabiliriz hem de onlara destek olmaya gayret gösterebiliriz. Bu sayede her engeli birlikte aşarak engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırırız. Ayrıca hizmetlerimizde bizlere her zaman destek olan Engelsiz Yarınlar Derneğimize de çok teşekkür ederiz. Gayretle, sevgiyle, samimiyetle diyerek çıktığımız bu yolda özveriyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de hizmetlerimize devam edeceğiz. Her şey daha değerli bir Ereğli için. Bu duygu ve düşüncelerle geziye katılan engelli kardeşlerimize ve kıymetli ailelerine hayırlı yolculuklar dileyerek mutlu olacakları bir gezi olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa