Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Kulu ilçesinde, trafik kazalarının önlenmesi ve farkındalık oluşturmak amacıyla 570 öğretmene verilecek bir haftalık eğitimlere başlandı.

        Kulu Anadolu Lisesi çok amaçlı konferans salonunda Kulu Emniyet Müdürlüğü Yol Kullanıcıları Eğiticisi Polis memuru Şahin Alp tarafından, Kulu merkezdeki 66 okulda görev yapan toplam 570 öğretmene trafik eğitimi verilmeye başlandı. Trafik kazalarını önlemek ve farkındalık oluşturmak amacıyla çeşitli tarih ve saatlerde öğretmenler 1 hafta eğitim görecek. Eğitimler sinevizyon gösterimi eşliğinde anlatımlı olarak verilecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan polis memuru Şahin Alp programın amaçlarını açıkladı. Trafik kazalarını önleme planı çerçevesinde araç kullanımı, kaza anı, ilk yardım, 112 ile iletişime geçme, kaza anında alınması gereken önlemler ve diğer yapılması gereken konuların aktarıldığı trafik bilgilendirme dersinin öğretmenlerin görev yaptıkları okullarda öğrencilerine ders niteliğinde aktarmalarının planlandığı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa