Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, ilçedeki okulları yeni eğitim öğretim yılına hazırlıyor.

        10 Eylül’de başlayacak yeni eğitimöğretim yılı için yapılan temizliklerin yanı sıra hijyen için okul bahçelerine yeni çöp kovaları da monte ediliyor. Meram Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri okul bahçelerinde bulunan ağaçlık alanlardaki yabani otları da temizledi.

        Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, eğitime verdikleri desteğin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada artarak devam edeceğini söyledi. 20182019 eğitim öğretim yılının hem çocuklara hem öğretmenlere hem de velilere hayırlı olması dileklerinde bulunan Başkan Toru, geleceğin teminatı çocukların her yıl olduğu gibi bu yılda daha sağlıklı ortamlarda eğitim hayatlarına devam etmeleri için seferber olduklarını ifade etti.

        Belediye olarak eğitim ve öğretimi her şeyin önünde tuttuklarını ve gereken desteği verdiklerini hatırlatan Başkan Toru, "Geleceğimizi şekillendirecek çocuklarımız için ne yapsak azdır diye düşünüyoruz. Yıl boyunca çeşitli şekillerde verdiğimiz destek yeni eğitim öğretim yılının başında da çocuklarımızın daha sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için oldu. Meramlılar bilsin ki, biz her zaman çocuklarımızın ve onların eğitimlerinin hizmetindeyiz. Çünkü biz de şunu biliyoruz ki eğitime yapılan yatırım gelecek için yapılan en önemli ve en değerli yatırımdır” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa