Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA'da bayram tatilinden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil, şarampole yuvarlandı. Kazada, Nafiye (66) ve Binnet Kayahan (68) çifti öldü, 2 oğlu ve oğullarından birinin nişanlısı ise yaralandı.

        Kaza, bugün saat 06.00 sıralarında KarapınarKonya karayolunun 35'inci kilometresinde meydana geldi. Bayram tatili için gittikleri Gaziantep'ten Aydın'a dönmek için yola çıkan ailenin içinde bulunduğu İlmihan Kayhan (23) yönetimindeki 34 BDV 862 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü İlmihan Kayahan, nişanlısı Buse Yazdıç (19) ve ağabeyi Hüseyin Kayahan (37) yaralandı, annesi Nafiye (66) ve babası Binnet Kayahan (68) yaşamını yitirdi.

        Kazanın ardından olay yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılar, kentteki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Buse Yazdıç ile Hüseyin Kayahan'ın hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa