Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atiker Konyaspor’da yöneticiler, teknik heyet, futbolcular ve personel, Kurban Bayramı bayramlaşmasını gerçekleştirdi.

        Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma programı Kayacık Tesisleri'nde yapılan antrenman sonrasında gerçekleşti.

        Konyaspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy, başkan yardımcıları Okay Tınkır ve Zahir Renklibay, asbaşkanlar Recep Çınar, Mehmet Günbaş, Bünyamin Sarıtaş, Osman Koçak ile Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güney’in hazır bulunduğu programda yöneticiler, teknik heyet, oyuncular ve personel bayramlaştı.

        Bayramlaşma programında konuşan Konyaspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy, "İnşallah önümüzdeki tüm bayramlar sevdiklerinizle beraber nice mutlu bayramlar olsun. Bayramların en büyük ve önemli özelliği; birlik beraberlik, kardeşlik ve bir arada olmaktır. Bizim içinde en büyük mutluluk bu sezon ve bundan sonraki sezonlarda birlik içerisinde sezonu tamamlamaktır. Umuyorum sezon boyunca hep bayram mutluluğu ve hep bayram sevinci yaşarız. Hepinizin yolu açık olsun ve sezon boyunca mutluluklar hep bizimle beraber olsun" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa