Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’da baz istasyonlarından akü çaldığı iddia edilen 4 şüpheli tutuklandı. Şüphelinin evinde yapılan aramada 38 adet akü ele geçirildi.

        Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri devriye gezerken merkez Karatay ilçesi Karadona Mahallesi Öz mevkinde bulunan baz istasyonları yanında görülen bir kamyoneti takibe aldı. Jandarma ekibinden kaçan kamyonet tarla içerisinde yakalanırken şüpheli M.A., M.A. ve İ.Y. gözaltına alındı. Şahısların kimlik kontrolü yapılırken yanlarına başka bir araç ile gelen Y.Ç. de olayla bağlantısı olduğu değerlendirilerek yakalandı. Araçlarda yapılan aramalarda baz istasyonu akülerinden kullanılan malzemeler ele geçirildi. 3 şüpheli suçlamaları kabul etmezken M.A. ifadesinde değişik tarihlerde baz istasyonlarından hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiklerini itiraf etti. Y.Ç.’nin evinde yapılan aramada 38 adet baz istasyonlarından çalınan aküler de ele geçirildi. 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Konya E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa