Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Beyşehir ilçesinde göl kenarında park halinde bulunan bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince alevler aracı tamamen sarmadan söndürüldü.

        Edinilen bilgiye göre, Beyşehir Gölü kenarındaki Vuslat Parkı Jandarma burnu mevkinde park halinde bulunan 42 H 6967 plakalı otomobilin ön motor kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına ilk müdahale yangın söndürme tüpleri ile çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Adrese sevk edilen itfaiye ekipleri, soğutma çalışması yaparak yangını büyümeden söndürdü. Maddi hasar oluşan otomobilde inceleme yapan polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini tespit edebilmek için çalışma başlattı.

        Öte yandan, araç yangını ve aracın ön kısmından yükselen alevler göl kenarındaki parkta oturan bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa