Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Basketbol 1. Ligi (TBL) ekiplerinden Selçuklu Basketbol, Medicana Konya Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.

        TBL ekiplerinden Selçuklu Basketbol, yeni sezon için sağlık kontrolünden geçti. Yeni sezonu geçtiğimiz günlerde açan mavibeyazlı ekibin oyuncuları, kulübün sağlık sponsoru Medicana Konya Hastanesinde bir dizi sağlık testisten geçti. Oyuncularda herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadığı açıklandı.

        Selçuklu Basketbol’un deneyimli oyuncularından Sertay Gürsu, kendilerine gösterilen yakın ilgiden ötürü Medicana Konya Hastanesi personeline teşekkür etti. Geçtiğimiz sezon da takımda yer alan Gürsu, yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek, Konya basketbolu için ellerinden gelen mücadeleyi sergileyeceklerini söyledi.

        Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Selçuklu Basketbol, 1826 Ağustos tarihleri arasında Kocaeli Kartepe’de kampa girecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa