Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından bu yıl 2.'si düzenlenen 'Seydişehir Kalkınma Şöleni' kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde Grup İmera sahne aldı.

        Şölenin dördüncü günü konuğu Karadeniz müziğinin son yıllarda yetiştirdiği en beğenilen topluluklarından olan Grup İmera, Seydişehir'de sevenleriyle buluştu. 'Bitmeyen Sevda, İmera Fera, Emri Olur, Vazgeçtim’ gibi dillerden düşmeyen şarkıları seslendiren grup, alanı dolduran müzikseverleri coşturdu. Grup İmera’ya seslendirdikleri şarkılarda eşlik eden vatandaşlar, grup solistlerinin sahnedeki kemençe ve tulum şovları eşliğinde alanda horon teperek gönüllerince eğlendi.

        Karadenizlilerin hızlı ve kıvrak tempoya alışık olduğunu kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal "Arkadaşlarımız bize güzel bir gece yaşattı. Karadenizliler bu kadar hızlı ve kıvrak dansa belki alışık. Ama biz Konyalılar bu kadar hıza alışık değiliz. Performansınız için teşekkür ediyor başarılar diliyorum" dedi.

        Festival kapsamında Grup İmera konseri öncesinde Karadeniz Halk Oyunları gurubu gösterileri de alanı dolduranlar tarafından ilgiyle izlendi. Konser sonunda Karadeniz Halk Oyunları grubuna AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Grup İmera'ya Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından plaket takdim edildi.

        Grup İmera konserine Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, STK başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, belediye meclis üyeleri , muhtarlar ve vatandaşlar katıldı

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa