Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli ilçesi ile doğal güzellikleriyle büyük ilgi gören İvriz Mahallesi arasındaki 15 kilometrelik yolu tamamlayarak hizmete açtı.

        Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Yeni Büyükşehir Yasası sonrası hizmet ağını 31 ilçe ve bin 200 yerleşim birimine çıkarması ile birlikte Konya’nın dört bir yanı 4,5 yılda çok önemli yatırımlar aldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası yapılan yatırımlarla ilçelerin standardının merkez kalitesine yükselmesi için çalıştıklarını belirterek, bu kapsamda özellikle prestij cadde ve mahalle yolu yatırımlarına önem verdiklerini dile getirdi.

        Ereğli İlçesi ile doğal ve tarihi güzellikleriyle büyük ilgi gören İvriz Mahallesi arasındaki yolun tamamlanarak hizmete girdiğini kaydeden Altay, 15 kilometrelik yolun 8 metre genişliğinde olduğunu ve yapımında toplam 35 bin ton asfalt kullandıklarını ifade etti. İvriz Yolu ile Yıldızlı Mahallesi arasındaki bin 200 metrelik yolu da bitirerek hizmete açtıklarını belirten Başkan Altay, “7 metre genişliğindeki bu yol için de 2 bin 200 ton asfalt kullandık. 31 ilçede mahalle yollarında standardı yükseltmek için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa