Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi, şehir genelinde başlattığı asfaltlama ve bakım çalışmalarını devam ettiriyor.

        Akşehir Sanayi Sitesi ve Tisan’daki çalışmalara ilaveten Gazi Bulvarı üzerinde de alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolda yama çalışmaları yapılıyor. Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, asfaltlama çalışmaları yapılan Gazi Bulvarında incelemelerde bulundu. Akşehir Belediyesi olarak ilçe genelinde yol çalışmalarıyla ilgili olarak seferberlik halinde çalışmaları sürdürdüklerine değinen Başkan Akkaya, bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra parke taşı, sıcak ve sathi asfalt kaplama çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.

        Başkan Akkaya, “Gazi Bulvarımızda daha önce KOSKİ Genel Müdürlüğümüzün yatırım programları kapsamında yapılan kanalizasyon çalışması nedeniyle bozulan yollarımızı Büyükşehir Belediyemiz ve KOSKİ’nin katkılarıyla sıcak asfaltla tamir çalışmalarımıza başladık. Daha önce Avrupa Birliği Projesi kapsamında bilindiği üzere Akşehirimizin kanalizasyon ve atık su arıtma projesi yapılmış ve hizmete Aralık ayında açılmıştı. Gazi Bulvarımızda da yapılan çalışmalar kapsamında geçici olarak tamiri yapılmıştı ama doğal olarak kış geçtikten sonra oturmalar oluşmuştu. Şimdi ise daha kapsamlı ve özenli bir çalışmayla bakım ve tamir işlemleri başlatıldı. Çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa