Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atiker  Konyaspor, Perulu milli futbolcu Paolo Hurtado ile  3 yllık sözleşme imzaladı.

        Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda düzenlenen imza törenine, İkinci Başkan Selçuk Aksoy, Başkan Yardımcısı Abbas Kılıç, as başkanlar Osman Koçak ve Mustafa Aydınalp katıldı. Geçtiğimiz sezon Vitoria Guimaraes takımında forma giyen Hurtado, kendisini yeşilbeyazlı kulübe bağlayan 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı. 

        Avrupa Ligi´nde 9 maça çıkan orta saha ve forvet arkasında görev yapan Hurtado, 28 Eylül 2017´de Atiker Konyaspor 'un Vitoria Guimaraes'i 2-1 mağlup ettiği UEFA Avrupa ligi maçında konuk ekibin golünü atmıştı.

        16 numaralı formayı giyecek olan Hurdato, "Daha önce muazzam bir ambiyansın olduğu bu şehirde ve stadyumda sahaya çıkma şansını yakalamıştım. Şimdi artık Konyaspor´dayım ve takımımız için büyük bir hırsla çalışıp, başarımıza katkı sağlamaya gayret edeceğim" dedi. GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ 

        Hurdato'nun salona gelişi 

        İmza töreni 

        Hordato açıklama

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa