Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi, Kur'an kursuna giden çocuklara isimlerine özel yaptırılan kalem dağıttı.

        Ereğli Belediyesi, camilerde yaz tatili boyunca Kur'an kurslarını takip eden çocukların isimlerine özel yaptırılan 5 bin adet kalemin dağıtımını gerçekleştiriyor.

        Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven yaptığı açıklamada, "Çocuklarımız bizim en değerli varlığımızdır. Çocuklarımızı önemsiyor ve onlara değer veriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bunu hak ediyor. Onların kişisel gelişimlerine yönelik hizmetleri yapmaya özen gösteriyoruz. En önemlisi de eğitim, belediye olarak eğitime olabildiğince destek oluyoruz. ‘Ağaç yaşken eğilir’ prensibimizle hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Ayrıca yaz tatili boyunca camilerimizde Kur'anı Kerim eğitimi alan çocuklarımıza isimlerine özel kalem dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Duyarlılık göstererek dini eğitimlerini almak üzere yavrularını camilere gönderen ailelerimizi tebrik ediyorum. Belediye olarak her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bundan sonraki süreçte de çocuklarımızın kişisel gelişimlerine ve eğitimlerine yönelik hizmetlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

        Uygulamadan dolayı mutluluklarını dile getiren çocuklar ise Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkürlerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa