Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’da iki Suriyeli arasında çıkan ve bir kişinin makasla yaralandığı kavga anı, bir iş yeri güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

        Olay, saat 19.45 sıralarında merkez Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi Sırçalı Medrese Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bir telefoncuda çalışan 18 yaşındaki Ayış Obed El İ.’ye daha önceden de telefon satmaya geldiği iddia edilen Hasan El R. tekrar gelerek telefon satmak istedi. Ayış Obed El İ.'nin faturasız telefon almak istemediğini söylemesi üzerine dükkanda tartışma çıktı. Tartışma, çevredeki vatandaşların araya girmesi ile bir süre durdu. Daha sonra Hasan El R. dışarıda Ayış Obed El İ.’yi bekleyerek dışarı çıktığı esnada tekrar tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen tartışmada Hasan El R. yanında bulunan makasla Ayış Obed El İ.’yi vücudunun iki yerinden yaraladı. Bu anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Vücudunun iki yerinden makasla yaralanan Ayış Obed El İ., olay yerine sevk edilen ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ayış Obed El İ.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, şüpheli Hasan El R.'nin ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldüğü öğrenildi.

        Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa