Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi makine parkı yeni hizmet binasının açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

        Seydişehir Belediyesi tarafından Taşağıl yolu üzerinde bulunan makine parkı hizmet binası açılışına Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve protokol üyeleri katıldı.

        Törende konuşan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yerel yönetimlerde 4,5 yılın tamamlanmak üzere olduğunu hatırlatarak, seçim vaatleri arasında yer alan araç parkının açılışı için toplandıklarını söyledi. Başkan Tutal, “Makine parkı binamız derme çatma bir bina idi. Zor şartlar altında çalışılıyordu. Diğer projelerimizle birlikte hizmet binamızın inşaatına başladık. Kısa sürede tamamladık. Makine parkımız araç ve ekipman konusunda güçlü bir yer. Bizden önceki görev yapan belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum, araç konusunda takviyelerde bulunmuşlar. Bizde 35 araç takviyesi gerçekleştirdik” dedi.

        Protokol konuşmalarının ardından kurdele kesilerek yeni hizmet binasının açılışı yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa