Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’da baca temizlemek için çıktığı 4 katlı binanın çatısındaki havalandırma deliğinde kapalı olan camın kırılması sonucu zemin kata düşen 17 yaşındaki genç ağır yaralandı.

        Olay, saat 09.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Abdülaziz Mahallesi Hocahasan Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde 4 katlı binanın bacasını temizlemek için çatıya çıkan Ö.F.G. (17) havalandırma boşluğu üzerindeki cama bastı. Bu sırada camın kırılması sonucu Ö.F.G. yaklaşık 13 metre yükseklikten zemin kata düştü. Düşme sesini duyan apartmandaki vatandaşlar zemin katı kontrol ettiği sırada düşen genci fark etti ve durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Ağır yaralanan Ö.F.G, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Vücudunda çok sayıda kırık olduğu belirtilen Ö.F.G’nin hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi.

        Öte yandan, 17 yaşındaki Ö.F.G'nin yaz tatili ve boş zamanlarında harçlığını çıkartmak için çalıştığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa