Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından ilçe merkezine Türk Büyükleri, Halk ve Masal Kahramanları Parkı kurulacak.

        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi olarak ilçede yine ilk olacak bir projeye imza atacaklarını belirterek, şehir merkezine Türk Büyükleri, Halk ve Masal Kahramanları Parkı kurmak için çalışmalara başladıklarını söyledi. Vuslat Parkı’ndaki Jandarma burnu mevkisindeki göl kenarında oluşturacakları park alanında Türk büyükleri ve değerleri ile halk ve masal kahramanlarının maket ve ortam canlandırmalarının yer alacağını belirten Özaltun, “Çocuklarımızın kitaplardan okudukları, televizyondan görüp büyüklerinden dinledikleri Türk büyükleri ve değerleri ile halk ve masal kahramanlarını kendi hayal dünyalarından çıkarıp oluşturacağımız parka yerleştirebilmek için bir proje gerçekleştirdik. Bu vesileyle çocuklarımızın kendi hayal dünyalarında değil, gerçek hayatta da görüp dokunabilecekleri somut kavramlar haline dönüştüren bu proje çocuklarımız için yeni ufuklara açılan bir pencere olacaktır. Parkın ilk etabı Kurban Bayramı öncesinde, ikinci etabı ise Ekim ayında hizmete girecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa