Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'da 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programları kapsamında Konya Şehitliği ziyaret edilerek, 15 Temmuz konulu fotoğraf ve resim sergilerinin açılışı yapıldı.

        Konya’da 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programları, ilk olarak Konya Şehitliği’nde düzenlenen programla başladı. Protokolün şehitliklere karanfil bıraktığı program Kur’anı Kerim tilaveti ve dualarla tamamlandı. Şehitlik ziyaretinin ardından Kazım Karabekir Caddesi ile Mevlana Meydanı’nda düzenlenen 15 Temmuz konulu fotoğraf ve resim sergilerinin açılışı yapıldı ve protokol üyeleri sergileri gezdi.

        Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sergilerin düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ederek, “O geceye ait tüm fotoğraflar tarih sayfalarında milletimizin kahramanlık destanı olarak yerini aldı. Gelecek nesillere bunu iyi aktarmalıyız” dedi.

        Konya’daki 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programlarının gündüz bölümü, Sultan Selim Cami’nde şehitlerimiz için okunan hatimlerin duası ve Mevlidi Şerif programıyla son buldu. Programlara Konya Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Konya Milletvekiller Leyla Şahin Usta, Gülay Samancı, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Hava Pilot Tuğgeneral Fidan Yüksel, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP İl Başkanı Murat Çiçek, ilçe belediye başkanları, rektörler ile askeri ve mülki erkan katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa