Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Yunak ilçesinde kontrolden çıkarak menfeze devrilen hafif ticari araçta baygınlık geçiren sürücü, 6 saat sonra kendisine gelip telefonla yardım isteyince kurtarıldı.

        Kaza, saat 23.00 sıralarında YunakAkşehir kara yolunun 3. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akşehir istikametinden Yunak istikametine seyir halinde olan Ahmet Y. idaresindeki 06 PKE 02 plakalı hafif ticari araç, Yunak girişindeki yol yapım çalışması olan mevkideki menfeze düştü. Kaza sonrası baygınlık geçiren sürücü Ahmet Y. 6 saat sonra kendisine gelince telefonla yakınlarını arayıp yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis sevk edildi. Yaralı sürücü, ambulansla Hacı izzet Baysal Yunak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı sürücü, ilk müdahalesinin ardından Akşehir Devlet Hastanesine sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa