Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, 24 Haziran seçimlerinin ikinci bayram olacağını söyledi.

        Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve 27. dönem Konya Milletvekili adayı Mustafa Kalaycı, Ahırlı, Bozkır ve Taşkent ilçelerinde çeşitli programlara katılarak vatandaşlarla bayramlaştı. Mustafa Kalaycı, Ülkücü şehit Veli Yorgan'cının, Bozkır'ın Üçpınar Mahallesindeki mezarını ziyaret ederek dua etti. Taşkent ilçesi Afşar Mahallesi Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği 5. Afşar Feslikan Yayla şenliğine katılan Kalaycı, vatandaşlarla sohbet etti.

        Konya'da Ramazan Bayramının birlik ve beraberlik içerisinde kutlandığını kaydeden Kalaycı, "24 Haziran ikinci bayram olacak. Cumhur İttifakı bu seçimlerden en yüksek oyu alarak TBMM'de çoğunluğu elde edecek. MHP olarak milletvekili adaylarımız, il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte Konya'da adım atılmadık yer bırakmadan seçmene ulaşıyoruz. Partimizin projelerini anlatarak seçmenimizin merak ettiği soruları da cevaplıyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa