Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Konya'da 8 kişinin gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonunda, bir evde arama yapan polis, bebek beşiğinin altına gizlenmiş esrar buldu.

        İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sokak satıcılarına yönelik soruşturma kapsamında, Konya ve Gaziantep'te belirlediği adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

        Operasyonda, hakkında yakalama kararı bulunan 10 kişiden 8'i gözaltına alındı.

        Şüphelilerden birinin evinde narkotik köpeğiyle yapılan arama sırasında, bebek beşiğinin altına gizlenmiş esrar bulundu.

        Polisin uyuşturucuyu bulduğunu fark eden iki çocuk babası ev sahibi Mevlüt Y. (33), ikinci kattan atlayarak kaçmaya çalıştı. Ayağından yaralanan şüpheli, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        Operasyonda, toplam 12 kilogram eroin, 2 kilogram esrar, çok sayıda uyuşturucu hap ve iki ruhsatsız silah ele geçirildi.

        Gözaltına alınan şüpheliler, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

        Adreslerinde bulunamayan 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa