Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Komşuda "Omar" derbisi! - Fenerbahçe Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray Haberleri

        Koronavirüs sebebiyle futbolun darboğaz içerisine gireceği herkes tarafından öngörülürken, doğal olarak bonservisi elinde olan futbolcular şimdiden değerli hale geldiler. Bu kapsamda hali hazırda zaten rotalarını daha çok bu oyunculara kırmış olan Türk kulüpleri, transfer döneminde birçok oyuncuyu transfer etmek için karşı karşıya gelecekler gibi duruyor.

        Transfer kapışmalarında ilk derbi haberi ise komşu Yunanistan'dan geldi. Yunanistan'ın önemli spor gazetecilerinden Dimitris Samolis'in Sport24'te yer alan haberine göre Galatasaray ve Fenerbahçe Olympiakos'un 28 yaşındaki sağ bekiOmar Elabdellaoui için yarışa girdiler. İki takım dasözleşmesi sezon sonunda bitecek olan bu oyuncuyu transfer etmek için girişimlerde bulunurken, Norveçli oyuncunun Olympiakos ile sözleşme yenilemesinin düşük ihtimal olduğu belirtildi.

        Olympiakos ile sözleşme yenilemek için 3 yıllığına 5-6 milyon euro civarında maaş isteyen ayrıca 1 milyon euro da imza parası isteyen başarılı sağ bekin bu taleplerine benzer talepleriTürk kulüplerine de ilettiği kaydedildi. İki kulübün de bu transferi bitirmek için çabaladığı öğrenilirken mutlu sona kimin ulaşacağı ise belirsizliğini koruyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa